Slutten!

28.02.02

The end?

Alle gode ting tar en gang slutt. Og hva er da tilbake? Det ser i alle fall ut til at vi foreløpig har kommet så langt vi kunne i denne omgang. Hva jeg snakker om? Odd Harry har fått ny jobb på vestlandet. Han flytter nå 1. mars. I den forbindelse måtte vi ta en avgjørelse. Det ville være feil av oss som blir igjen på flatlandet, kanoens rike, å kreve at kanoen skal bli igjen her. Det ble dermed trekning om hvem som skulle ha den. Det var bare to baller i kurven. I hver ball var det et navn, Erik og Odd Harry. Per-Ola avsto fra trekningen, men var den som trakk. Den gule kula ble åpnet, og Odd Harrys navn ble plukket ut av den. Det vil da si at kanoen blir med på flyttelasset til vestlandet og en epoke er slutt…….
Vi kan jo se tilbake på mye rart. Nye venner har vi fått, og over 11000 besøkende har vi hatt på disse sidene siden vi startet opp. Takk til alle som har vært innom. Det er litt vemodig å gi seg nå…… men vent litt! Gi seg? Ikke f… vi bygger jo bare en til, og en til, og… Hørte jeg noen familiemedlemmer som protesterte? *s*
Jeg leste et intervju med en mann som hadde bygd seg en stor seilbåt. Han fikk spørsmål om hvor lang tid det tar å bygge en slik båt. Han dro litt på det før han svarte: «ca. 3 ekteskap!» Vi har bygd en kano, og ikke ofret mer enn ett ekteskap. Følgelig har vi litt å gå på enda. Vi fortsetter, Erik og jeg. Men vi tar en kunstpause, og vurderer å bygge ei seiljolle etter sy og lim metoden i mellomtiden. Sidene her vil nok bli oppdatert litt til og fra, og jeg lover å legge ut den annonserte siden med tabber og feil vi har gjort. For feller er det nok av for oss amatører.
Takk til alle, vi kommer tilbake! Hilsen Per-Ola, Odd Harry og Erik.

30.05.02

Hva nå?

I god Sol.no ånd blir hjem.sol.no lagt ned eller forsøkt presset over til ikke gratis tjenester. Vi leter etter et nytt sted å legge disse sidene, og håper å få dette på plass i løpet av kort tid. En sannsynlig løsning vil være å opprette et eget domenenavn. Forslag mottas med takk. Hittil har vi tenkt på www.amatorbaat.no noen bedre?

15.07.02

Så er vi på plass på nye sider. Vi håper at mange vil komme innom disse sidene i framtiden. Det blir nok flere kanoer etterhvert. I første omgang blir det et enkelt jolleprosjekt. Det er det far til Per-Ola som skal gå i gang med. Han ble inspirert av konoprosjektet, og vi kommer til å følge byggingen av jolla på en egen side her. Odd Harry er vel installert på vestlandet, og det har kommet rapporter om at han nærmer seg ferdigstillelse av kanoen. Vi håper i alle fall det, og venter på bilder av skuta.

01.08.02

JOMFRUTUR!

Så er den endelig på vannet. Odd Harry har vært på jomrutur, og den flyter da i alle fall, til tross for skeptiske uttalelser gjennom byggeperioden. Professor Drøvel seiler igjen!

Published
Categorized as Ymse

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *