Amatorbaat.no

I det herrens år 2000 ble det av tre driftige herrer startet et prosjekt som det skulle gå gjetord om i generasjoner, eller i hvert fall en stakket stund. Her er gjenfortellingen om dette prosjektet som ble avsluttet i 2002. Dette har vært på nettet siden, med en viss stolthet må jeg innrømme. I det følgende så vil jeg legge inn det som ble skrevet gjennom prosjektet, fra en tid før blogg ble blogg. Den gamle siden ble veldig gammeldags og hadde et skrikende behov for fornying. Velkommen inn!

Three guys started a project back in 2000, and it was a well spoken event at the time. At least within the family. The project were presented online, and it has been out here ever since. I will put back the blog, before there were such a thing, here. The original page were outdated by far, so it had to be renewed slightly. Please enjoy!

Published
Categorized as Ymse

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *